生活日腳 第四十六集

主持:Ewoan
嘉賓:喬寶寶
主題:生活日腳 第四十六集 — Hello!各位老友記。光陰飛逝,日月如疏。哈哈。眨下眼又一個星期。「生活日腳」又有預告。首先今個星期六7月18號。我地今次邀請到佢出場。大家係電視上見到佢。一見佢你會笑咗出來。佢加入電視純粹一項比賽。佢嘅加入娛圈,是一個偶然。佢未入行時有一份固定,收入不俗的工作。佢咁願放下投身電視圈。形象佢比大家有點不同。佢係邊位.,..... 就糸車見車載。人見人愛的老友記,嘉賓:喬寶寶 你喜歡佢嗎?你記得支持佢呀!! 尤師父今個星期六會同大家傾下港式文化。教大家沖一杯香濃幼滑的"正宗港式奶茶"。仲有教大家煮出"黑松露炒蛋",嘩!簡直係人間美食。Yummy yummy...... 另外「老友詭鬼之詭異檔案」。今次Ewoan請來一位fans朋友上節目內,同大家講佢親身的靈異經歷。嘉賓:Olivia本身絕對係高感人士一族。想知佢有幾驚有幾嚇。咁!就齊齊打開佢嘅詭異檔案啦!
下載: 第一節  第二節  第三節  

收聽:

No announcement available or all announcement expired.